Äntligen fick jag till det inför hösten…

Schemat är inlagt och må bra terminen kör!!!

Det är inte alltid så lätt att finna energi och att kropp och själ ska hålla för att få till de saker som behövs i en enskild firma. Särskilt inte efter att den människan redan bränt ut sig några gånger… Därför vill jag arbeta med alternativ hälsa  med helhetsfokus och allrahelst förebyggande. Kunna livnära mig på detta är ju min dröm, så jag slipper slitas mellan att fundera på inkomst och mitt egna välmående. Jag drivs av massor av passion och sörplar i mig kunskap. Med mänsklighet kanske inte alltid går så bra ihop med affärsmässighet, så jag jobbar vidare på detta. Allt stöd är välkommet. Kom och prova vad elleyoga kan göra för dig!

Namasté

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: