Äntligen är min hemsida frisläppt…

…efter att ha startat mitt företag för något år sen och dragit igång några rehab o viryayogaklasser…

…men jag önskar undervisa fler klasser med härliga elever! Jag vill dela med mig av det jag själv mår bra av… Så en hemsida behövdes.

Hur gör man och hur hinner man, när livet är i jättestor förändring? Äntligen hittade jag en vän som förstod mitt uttryck mer och kunde dra igång och stötta. Tacksam! Så nu är en hemsida som känns bra att börja med – fri att flyga!

Tacksam även till den vän som skapat min levande logga tillsammans med mig och stöttat i företagandets slitningar. Tack alla vänner och min mentor, som tror på mig.
För det behövs: Tro, lust och en himla vilja!

Välkommen till elleyoga!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Äntligen är min hemsida frisläppt…”

  1. Profilbild för ellenoryoga

    Hej! Ursäkta min dåliga aktivitet på min hemsida, men det har sina orsaker. Yogan i Lanna började i söndags den 15 september. Du är så hjärtligt välkommen på söndag den 22/9 kl 18.30. Med tag en matta och filt/kudde och kanske en vän…:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *